Bel ons vandaag nog op Tel: 06-43272370

Parket leggen Westland | J.B.Stoffering - Meesters in Parketvloeren

Bij parket leggen Westland komt meer kijken dan u denkt

Niets ten nadele van doe-het-zelven, maar parket leggen gaat stukken sneller en vakkundiger als u dit laat doen door een ervaren stoffeerder. Bij het leggen van een houten vloer komt namelijk veel meer kijken dan u denkt.  Als vakkundig stoffeerders weten wij, door onze jarenlange ervaring, precies welke soort vloer wat doet onder welke omstandigheden. Massief hout reageert bijvoorbeeld anders als samengestelde duoplanken en lamelparket. En dit geldt ook voor vloeren die gecombineerd worden met een onderliggend verwarmingssysteem. Parket waaronder vloerverwarming komt te liggen zal over meer flexibele eigenschappen moeten beschikken dan het doorsnee massieve parket.

 

Wat wij voor uw parketvloer kunnen betekenen

Wij zijn geen stoffeerder die, eenmaal een vloer gelegd hebben er nooit meer naar omkijken. Wij zien het ten eerste als onze plicht u passend advies te geven over de voor- en nadelen van een bepaald product en ten tweede staan wij u bij met de nazorg en reparatiewerkzaamheden aan uw vloer. Onder nazorg kunt u denken aan opschuren en opnieuw in de olie of lak zetten. Reparatie kan noodzakelijk blijken na een lekkage of een voorval waarbij de vloer flink bekrast is geraakt. 

Voordat wij bij u langskomen om uw parket te leggen, onderhouden of renoveren komen wij eerst bij u langs om de situatie in ogenschouw te nemen. Zowel voor het parket leggen zelf als voor informatie over de nazorg maakt het ons niet uit of u de vloer bij ons heeft gekocht of elders.

 

Wat u van ons van J.B. Stoffering kunt verwachten

Sinds de oprichting in 2005 van J.B. Stoffering hebben we al vele woningen en projecten in Westland en omgeving van parketvloeren, wandbekleding en zonweringen mogen voorzien. En nu, na meer dan tien succesvolle jaren, komen we steeds vaker bij 'oude' klanten terug. Niet omdat er klachten zijn, maar wel om een versleten vloer een opknapbeurt te geven of voor een andere stofferingsklus. Steeds vaker ervaren we dat klanten waarvoor we eerder een trap bekleed hebben ons terugbellen met de vraag of we ook hun parket leggen willen. U kunt ons zien als een:

woning- en projectstoffeerder met vele jaren ervaring
stoffeerder die u van helder en duidelijk advies dient
onderneming waarvan u hoge kwaliteit en service kunt verwachten
vakman die de nieuwste trend volgt en gebruik maakt van de laatste technieken
gespecialiseerd bedrijf dat zich heeft toegelegd op daar waar het in uitblinkt.

 

Contact en informatie

Voor meer informatie over parket leggen, een trap bekleden of de prijzen van zonweringen kunt u ons bellen op 06-43272370 of gebruik maken van het contactformulier. Een bezoek om de situatie in ogenschouw te nemen en een eventuele offerte zijn uiteraard geheel vrijblijvend en verplichten u verder tot niets.

 

Kijk ook eens op:
Binnenzonwering Westland, Buitenzonwering Westland, Laminaat laten leggen Westland, Trap bekleden kosten Westland