Bel ons vandaag nog op Tel: 06-43272370

Buitenzonwering Zoetermeer | J.B.Stoffering - De schaduwrijke oplossing

Buitenzonwering Zoetermeer voor elk budget

Afhankelijk van het type zonwering, de bediening en de afmetingen van uw ramen of veranda hangt  er aan elke soort buitenzonwering een specifiek prijskaartje. Vanzelfsprekend zegt iedere leverancier dat zij de goedkoopste zijn in levering en montage. U weet echter net zo goed als wij dat er regelmatig nog extra kosten bijkomen waardoor u achteraf toch met een onbehaaglijk gevoel achterblijft. J.B. Stoffering doet daar niet aan mee. Wij doen wat we met u afspreken voor de overeengekomen prijs. Het is tenslotte uw in- of exterieur dat wij mogen verfraaiien. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf en montage van alle soorten zonweringen, zowel voor binnen als buiten. In het geval van buitenzonweringen kunt u denken aan:

 • zonneschermen
 • screens
 • uitvalschermen
 • markiezen
 • verandazonwering
 • shutters

Bij zonneschermen en uitvalschermen denken we vaak aan zonweringen die aan de woning bevestigd zitten. Tegenwoordig zien we echter steeds meer zonneschermen gemonteerd aan een stalen of houten constructie boven een (dak)terras of aan een tuinkamer. Ook voor advies over deze manier van schaduw creëren en de montage ervan kunt u bij ons terecht. Onderaan het rijtje hebben we ook de shutters staan als zonwering voor buiten. Shutters zijn namelijk zowel als binnen- als buiten toepasbaar. Daarbij zijn ze, afhankelijk van uw voorkeur en budget, te verkrijgen in hout, polywood en aluminium. Vanzelfsprekend in meerdere natuurtinten en alle ral-kleuren. We lichten u graag over deze decoratieve, trendy en duurzame manier van zonwering voor.

 

Als zelfstandige stoffeerder voor woningen en projecten zijn we onder de naam J.B. Stoffering sinds 2005 actief in Westland en omgeving. In de afgelopen jaren hebben we een goed reputatie opgebouwd en mogen ons verheugen op een rijk klantenbestand. Steeds vaker komt het voor dat mensen waarvoor we ooit eens een parketvloer gelegd hebben ons later opbellen om ook de trap te voorzien van eiken overzettreden of buitenzonwering te plaatsen. Dit doet ons goed en is een stimulans die ons aanzet tot nog betere prestaties. We werken daarom volgens de volgende principes:

 • voor ons als woning- en projectstoffeerder staat uw wens centraal
 • wij zijn de stoffeerder die u van een onbaatzuchtig en duidelijk advies dient
 • we zijn een onderneming waarvan u hoge kwaliteit en service kunt verwachten
 • het gebruik maken van de laatste montagetechnieken zorgt ervoor dat u de laatste trends in zonweringen via ons kunt volgen
 • als gespecialiseerd bedrijf doen we alleen waar we in uitblinken.

 

Contact en informatie

Voor meer informatie over wat een trap buitenzonwering, laminaat leggen of de prijzen van een trap bekleden kunt u ons bellen op 06-43272370 of gebruik maken van het contactformulier. Een bezoek om de situatie in ogenschouw te nemen en een eventueel daaropvolgende offerte zijn uiteraard geheel vrijblijvend en verplichten u tot niets.

Kijk ook eens op:
Binnenzonwering Zoetermeer, Laminaat laten leggen Zoetermeer, Parket leggen Zoetermeer, Trap bekleden kosten Zoetermeer